O.Michał napisał(a):
Nie chcę przesądzac sprawy, ale chyba po 10 latach forum chyli się ku upadkowi. Właśnie dołączyłem i widzę, że większość wątków jest juz dawno nieaktualna. Nie toczą się praktycznie żadnej aktualne rozmowy. Szkoda.
Może i nie toczą się jakieś zażarte dyskusje na wiele tematów jednocześnie, ale o najważniejszych wydarzeniach zawsze się tutaj dowiesz. Wystarczy spojrzeć na pozostałe strony o Zagłębiu (nie będę tutaj wymieniał,żeby nikogo nie urazić)..niczym szczególnym się nie wyróżniają.. a już na pewno nie poziomem dyskusji! Bo tam po prostu takowej nie ma w ogóle!
Fejs i media społecznościowe robią ludziom jednak krzywdę..uczą lenistwa w takim stopniu,że nie którzy to nawet lajka nie maja siły stuknąć pod wiadomością,czy zdjęciem,które ktoś przygotował,żeby ktoś inny miał z tego pożytek

I tu nie piszę o Nas tylko,ale i o innych..strona oficjalna ma ponad 30 tysięcy polubień..a pod wiadomościami czasami 10,20 aktywności.
Póki ja tu jestem temat meczowy (czyli rzecz najistotniejsza) zawsze będzie założony.
PS.a do wszystkich Naszych użytkowników mam apel..nie bądźcie bezczynni! Piszczie,komentujcie..tylko w ten sposób można pokazać siłę forum!
Pozdr.