Coś z horacysia:
horacyś napisał(a):
Hapal to taki Czeski Liczka ! teraz Liczka a póżniej piczka
Byłem widziałem i powiem ze dupy nie urywa, Zagłębie bardzo słabiutko! z Pogonią taryfy ulgowej nie będzie, jest tak samo jak w rundzie poprzedniej albo i gorzej! to Miedż powinna wygrać choć sam wynik nie ma znaczenia, nie będę weryfikował swojego wcześniejszego wpisu ze po piątej kolejce zmiana trenera tylko wcześniej! Nie jeszcze tego nie zweryfikuje, licze na cud bo cudaków jest mnogo!
Kolejnie napisze aby te klubowe psy dorysowały mi kolejnego trolla 90% odwiedzających to forum obraża mnie i pisze pod moim adresem obelgi a wychodzi na to że to ja zawsze mam 99% racji! to z kim jest tutaj coś nie tak
Coś ze mnie:
Szach napisał(a):
Horacyś - Bajki piszesz i jesteś zdziwiony, że inni się wkurzają?
Wydaje Ci się, że Zarząd zapłaci Hapalowi milion odszkodowania, ponieważ 3 miesiące temu przedłużył z nim kontrakt?
Równie dobrze możemy rozmawiać o kosmitach i latających talerzach.
Jeśli jednak wierzysz w to - to proponuje pisać na adres:
Zagłębie Lubin S.A.
ul. M. Skłodowskiej-Curie 98
59-301 Lubin
A tutaj zacznij pisać coś konstruktywnego, a nie zabawiaj się w Kasandrę. Z Hapalem poczekaj do tej swojej 5 kolejki.
Przecież o swojej niechęci do Hapala przypominasz przy każdej okazji. My to już znamy i nie mamy ochoty czytać tego po raz kolejny, bo to nic nie wnosi. Wydaje mi się, że bawi Cię po prostu trollowanie.
Fajnie to rzeczywiście wszystko wygląda. Wyszło, że rację ma facet, który uparcie, uciążliwie, głosił w kółko jedną tezę, która choć prawdziwa, to nawet nie potrafił jej udowodnić, wypisując różne farmozony. Gdzie tu logika i sens.
Jak nic Bestrzyński i Wojtala zasłużyli na nagrodę im. Horacysia za przedłużenie kontraktów Hapalowi i Wojtali.
A ja od dziś zajmuję się na pewien czas astronomią i myciem talerzy
P.S.
Trzymam kciuki z Adama Buczka.