Roy_Keane napisał(a):
To oświadczenie to rzeczywiście śmiech na sali, naraziliśmy się na śmieszność i tyle, taka prawda. Ciekawe, czyj to pomysł.
tez jestem ciekaw kto wsadzil nowego prezesa na taka mine.
mg.mag napisał(a):
No cóż, żenada!
(...)wystarczą 2 tygodnie, by jednego z lepszych trenerów w ostatnich latach (z pewnością Hapal był trenerem a nie "wuefistą") zwolnić po dwóch porażkach.
Który z poważnych trenerów przyjdzie tutaj aby coś zbudowac (...) skoro jego los zależy od tabloidów i kibicowskiego "adiotele"?
Gdyby to ode mnie zależało, to czystki zacząłbym od Zarządu i Rady Nadzorczej naszego klubu. Tam powinni znaleźć się ludzie cokolwiek znający specyfikę futbolu oraz gotowi brać odpowiedzialność za swoje wybory.
wlasnie, ciekaw jestem jacy trenerzy beda powaznie traktowac slowa nowego prezesa, jak trzy dni po wydaniu przez zarzad oswiadczenia o pelnym zaufaniu do trenera wywala go na zbity pysk...
Roy_Keane napisał(a):
(...)jak to jest możliwe, że informację o zwolnieniu Hapala podały wszystkie możliwe serwisy internetowe w Polsce, a dopiero na koniec podał to klub? To nie wygląda zbyt poważnie, bo ktoś wynosi do pracy informacje, które swoje źródło powinno mieć w klubie, a nie w gazecie wyborczej... Trochę amatorka. Podobnie jak usunięcie newsa o Buczku z oficjalnej.
stary prezes zmienil pozycje w sama pore... a to co sie dzieje teraz przypomina mi juz "dawne Zaglebie"
johny_b napisał(a):
Wybaczcie Roy K. i mg.mag, z całym szacunkiem, ale reprymendę to on zdaje się dostał pod koniec zeszłego sezonu, gdy była realna szansa na podjęcie walki o pierwszą 5, a skończyło się, że nie potrafiliśmy wyprzedzić nawet Polonii. I wniosków nie wyciągnął żadnych.
Gość dostaje 60 patyków, a wy uważacie że prezes go powininen wziać go na dywanik i wytłumaczyć żeby Gliwę czy Jeża posadził na ławce?!
To co, on sam tego nie widzi? Prezes czy kibice muszą mu mówić, kto ma grać?! To by dopiero byłaby komedia.
albo albo prosze Was...
To po cholere bylo wogole z Hapalem rozpoczynac nowy sezon? Wroc.... po co bylo mu umowe przedluzac?
Zarząd Zagłębia Lubin SA zdecydował się przedłużyć kontrakt z czeskim szkoleniowcem Pavlem Hapalem. Nowa umowa obowiązywała będzie do końca sezonu 2013/2014. Ponadto umowa zawiera klauzulę umożliwiającą jej przedłużenie o kolejny rok. Pavel Hapal pracuje w Zagłębiu od października 2011 roku.
- Jesteśmy zadowoleni z pracy Pavla Hapala i jego sztabu, prowadzona przez nich drużyna wiosną była najskuteczniejsza w lidze. Choć na początku obecnego sezonu wyniki, jakie odnosiło Zagłębie nie były najlepsze, to sztab szkoleniowy pod wodzą trenera Hapala opanował kryzys i Miedziowi pierwszą część obecnego sezonu kończyli w bardzo dobrym stylu – decyzję zarządu tłumaczy prezes Marek Bestrzyński. zenada i cyrk na kolkach;
Dostal reprymende pod koniec sezonu - koncowke i tak spartaczyl (on, nie pilkarze, prawda?) wszyscy byli niezadowoleni a dac jakiemus innemu trenerowi wolna reke w przygotowaniu druzyny do sezonu i sprowadzic pilkarzy pod swoja wizje to nie bylo komu podjac takich decyzji. A teraz Hapal winny i wszyscy sie "madrza" po fakcie?