zaglebie-lubin.net
http://zaglebie-lubin.net/

Avatar
http://zaglebie-lubin.net/viewtopic.php?f=11&t=3712
Strona 1 z 2

Autor:  scOOtt [ 2008 lip Wt 22, 08:48 ]
Tytuł:  Avatar

Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego nie moge dodac avatara ?
Probuje wkleic obrazek 70x75 z adresu http://www.zaglebie.org/news/3d_zag.jpg i dupa zimna.
Mieli mieli i pisze ze adres obrazka nie jest prawidlowy :roll:

Autor:  kml12 [ 2008 lip Wt 22, 14:19 ]
Tytuł: 

Też tak miałem, musisz wrzucić obrazek na imageshack.us potem skopiuj adres obrazka i wklej, powinno działać.

Autor:  scOOtt [ 2008 lip Wt 22, 14:28 ]
Tytuł: 

Kamil_WZL napisał(a):
Też tak miałem, musisz wrzucić obrazek na imageshack.us potem skopiuj adres obrazka i wklej, powinno działać.

Niestety tak też nie działa, próbowałem tak wcześniej.
Komunikat
Cytuj:
Podany adres obrazka nie jest prawidłowy

Porque :?:

Autor:  KOtzU! [ 2008 lip Wt 22, 19:45 ]
Tytuł: 

dziwne - mi sie udalo ;) :P

choc wpisalem to w postaci bez http://

Autor:  scOOtt [ 2008 lip Śr 23, 06:50 ]
Tytuł: 

KOtzU! napisał(a):
dziwne - mi sie udalo ;) :P

choc wpisalem to w postaci bez http://


Sprobuje w domu bo moze Copi ma cos z tym wspolnego.

[ Dodano: Sro 23 Lip, 2008 21:34 ]
Nie moge dodac ani w domu (wolne łącze) ani w pracy (copi) avatara.
KOtzU sprobuj cos podzialac z tym a w miedzy czasie wrzuc mi obrazek z tego linka:
http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid ... 57d9e843fb

Autor:  yarema [ 2008 sie Śr 06, 14:59 ]
Tytuł: 

Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....

Autor:  michalind [ 2008 sie Śr 06, 16:51 ]
Tytuł: 

yarema napisał(a):
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Musisz tam wpisać WZL.

Autor:  yarema [ 2008 sie Cz 07, 10:31 ]
Tytuł: 

michalind napisał(a):

Musisz tam wpisać WZL.


Dzięki, miałem zaćmienie :oops: i nie widziałem tego magicznego pola.

Autor:  badrys [ 2008 paź Wt 14, 20:10 ]
Tytuł: 

ja tez nie moge dodac avatara czy jest jakas mozliwosc dodania?!

Autor:  KOtzU! [ 2008 paź Śr 15, 11:23 ]
Tytuł: 

tych ktorzy maja problemy z dodaniem/zmiana avatara prosze o kontakt na PM

Autor:  WILQ [ 2008 lis Pn 10, 19:23 ]
Tytuł: 

Ja tez mam problem z avatarem próbowałem się kontaktować na PM ale nie dostałem odpowiedzi.
Chcę wrzucić go do swojego profilu wpisuje adres i klikam "wyślij" i po pewnym czasie wyskakuje mi komunikat że jest nie poprawny adres pliku, a adres jest poprawny.Nie wiem co się dzieje. Próbowałem zmieniać obraz na png,jpg ale to nic nie daje. Myślałem że może za duży rozmiar ale nie.Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Autor:  KOtzU! [ 2008 lis Pn 10, 21:01 ]
Tytuł: 

WILQ napisał(a):
Ja tez mam problem z avatarem próbowałem się kontaktować na PM ale nie dostałem odpowiedzi.(...) Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
moze rakieta nie jestem, ale "juz" jest zrobione (czasem warto jeszcze raz sie przypomniec)

Autor:  WILQ [ 2008 lis Pn 10, 21:40 ]
Tytuł: 

Serdeczne dzięki za błyskawiczną pomoc :D

Autor:  Htsz [ 2009 lip Cz 02, 15:26 ]
Tytuł:  Re:

michalind napisał(a):
yarema napisał(a):
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Musisz tam wpisać WZL.



mam pytanie, o co właściwie chodzi z tym polem dla twojej wygody?

Autor:  michalind [ 2009 lip Cz 02, 15:40 ]
Tytuł:  Re: Re:

Htsz napisał(a):
michalind napisał(a):
yarema napisał(a):
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Musisz tam wpisać WZL.



mam pytanie, o co właściwie chodzi z tym polem dla twojej wygody?


Dzięki temu botom trudniej zarejestrować się na forum.

Strona 1 z 2 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/