zaglebie-lubin.net


Internetowe Forum Kibiców Zagłębia Lubin - to już 10 lat z Wami!
Teraz jest 2017 sie Cz 24, 00:08

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Avatar
PostNapisane: 2008 lip Wt 22, 08:48 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 lip So 24, 12:30
Posty: 2085
Lokalizacja: LUBIN
Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego nie moge dodac avatara ?
Probuje wkleic obrazek 70x75 z adresu http://www.zaglebie.org/news/3d_zag.jpg i dupa zimna.
Mieli mieli i pisze ze adres obrazka nie jest prawidlowy :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lip Wt 22, 14:19 
Offline

Dołączył(a): 2006 gru So 23, 19:28
Posty: 363
Lokalizacja: CIVITAS LUBYN
Też tak miałem, musisz wrzucić obrazek na imageshack.us potem skopiuj adres obrazka i wklej, powinno działać.

_________________
www.OCB03.pl- Ultras Zagłębie Lubin


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lip Wt 22, 14:28 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 lip So 24, 12:30
Posty: 2085
Lokalizacja: LUBIN
Kamil_WZL napisał(a):
Też tak miałem, musisz wrzucić obrazek na imageshack.us potem skopiuj adres obrazka i wklej, powinno działać.

Niestety tak też nie działa, próbowałem tak wcześniej.
Komunikat
Cytuj:
Podany adres obrazka nie jest prawidłowy

Porque :?:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lip Wt 22, 19:45 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 20:16
Posty: 4792
Lokalizacja: Lubin
dziwne - mi sie udalo ;) :P

choc wpisalem to w postaci bez http://

_________________
Milczenie jest złotem...
Obrazek
Zagłębie Lubin. To jest naprawdę ważne.
link ->zwrot kasy z giving assistant ->opis


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lip Śr 23, 06:50 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 lip So 24, 12:30
Posty: 2085
Lokalizacja: LUBIN
KOtzU! napisał(a):
dziwne - mi sie udalo ;) :P

choc wpisalem to w postaci bez http://


Sprobuje w domu bo moze Copi ma cos z tym wspolnego.

[ Dodano: Sro 23 Lip, 2008 21:34 ]
Nie moge dodac ani w domu (wolne łącze) ani w pracy (copi) avatara.
KOtzU sprobuj cos podzialac z tym a w miedzy czasie wrzuc mi obrazek z tego linka:
http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid ... 57d9e843fb

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 sie Śr 06, 14:59 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi N 18, 09:13
Posty: 231
Lokalizacja: zawsze z Lubina
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 sie Śr 06, 16:51 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1592
Lokalizacja: Chojnów
yarema napisał(a):
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Musisz tam wpisać WZL.

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 sie Cz 07, 10:31 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi N 18, 09:13
Posty: 231
Lokalizacja: zawsze z Lubina
michalind napisał(a):

Musisz tam wpisać WZL.


Dzięki, miałem zaćmienie :oops: i nie widziałem tego magicznego pola.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 paź Wt 14, 20:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007 lip So 28, 16:51
Posty: 77
Lokalizacja: zacipki śląskie - Góra
ja tez nie moge dodac avatara czy jest jakas mozliwosc dodania?!

_________________
Wielkie Wielkie Wielkie Zagłębie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 paź Śr 15, 11:23 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 20:16
Posty: 4792
Lokalizacja: Lubin
tych ktorzy maja problemy z dodaniem/zmiana avatara prosze o kontakt na PM

_________________
Milczenie jest złotem...
Obrazek
Zagłębie Lubin. To jest naprawdę ważne.
link ->zwrot kasy z giving assistant ->opis


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lis Pn 10, 19:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008 paź Śr 29, 20:38
Posty: 19
Lokalizacja: Dębica/Podkarpacie
Ja tez mam problem z avatarem próbowałem się kontaktować na PM ale nie dostałem odpowiedzi.
Chcę wrzucić go do swojego profilu wpisuje adres i klikam "wyślij" i po pewnym czasie wyskakuje mi komunikat że jest nie poprawny adres pliku, a adres jest poprawny.Nie wiem co się dzieje. Próbowałem zmieniać obraz na png,jpg ale to nic nie daje. Myślałem że może za duży rozmiar ale nie.Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lis Pn 10, 21:01 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 20:16
Posty: 4792
Lokalizacja: Lubin
WILQ napisał(a):
Ja tez mam problem z avatarem próbowałem się kontaktować na PM ale nie dostałem odpowiedzi.(...) Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
moze rakieta nie jestem, ale "juz" jest zrobione (czasem warto jeszcze raz sie przypomniec)

_________________
Milczenie jest złotem...
Obrazek
Zagłębie Lubin. To jest naprawdę ważne.
link ->zwrot kasy z giving assistant ->opis


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008 lis Pn 10, 21:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008 paź Śr 29, 20:38
Posty: 19
Lokalizacja: Dębica/Podkarpacie
Serdeczne dzięki za błyskawiczną pomoc :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re:
PostNapisane: 2009 lip Cz 02, 15:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2009 cze Śr 17, 18:50
Posty: 73
Lokalizacja: Любин
michalind napisał(a):
yarema napisał(a):
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Musisz tam wpisać WZL.



mam pytanie, o co właściwie chodzi z tym polem dla twojej wygody?

_________________
http://www.youtube.com/LitwinHtsz
http://www.kilodzule.mp3.wp.pl/
http://www.htsz.mp3.wp.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Re:
PostNapisane: 2009 lip Cz 02, 15:40 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1592
Lokalizacja: Chojnów
Htsz napisał(a):
michalind napisał(a):
yarema napisał(a):
Mam ten sam problem z avatarem, dodatkowo nie mogę zmienić danych w profilu, za każdym razem na górze strony pojawia się komunikat:
Kod:
Pole: Dla Twojej wygody wypełnij to pole jest wymagane.


Sprawdzałem w innej przeglądarce (IE) jest to samo....


Musisz tam wpisać WZL.



mam pytanie, o co właściwie chodzi z tym polem dla twojej wygody?


Dzięki temu botom trudniej zarejestrować się na forum.

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

W ramach naszej strony wykorzystujemy “ciasteczka” (cookies) w celu zbierania anonimowych statystyk odwiedzających (przy pomocy AdSense) oraz obsługi sesji dla zalogowanych użytkowników i świadczenia usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies w swojej przeglądarce.