zaglebie-lubin.net
http://zaglebie-lubin.net/

Forum ZL strasznie muli... Co zaradzić?
http://zaglebie-lubin.net/viewtopic.php?f=11&t=3028
Strona 2 z 2

Autor:  JasioJasio [ 2007 lip N 08, 16:41 ]
Tytuł: 

Nie umiem. Nie mam dostepu do jądra forum czy jak to się tam nazywa. Nawet jakbym miał to i tak się na tym nie znam.
Ja jestem adminem merytorycznym :)

Autor:  ani [ 2007 lip N 08, 18:24 ]
Tytuł: 

Mi zawsze po przeczytaniu nowego posta w tym temacie wyskakuje Error. Jakiś chochlik :twisted:

Autor:  Markis [ 2007 lip N 08, 21:01 ]
Tytuł: 

Ghetto napisał(a):
ten sam błąd co markiz chciałbym zgłosić ... :roll:


No tu musze coś sprostować :
NIE markiz tylko Markis :arrow: To od imienia Marek a nie tytuł szlachecki :wink:
A wracając do tematu to skoro JJ nie ma dostępu to niech ktoś to naprawi kto ma dostęp :wink:
Bo to już zaczyna być męczące :evil:

Autor:  KOtzU! [ 2007 lip N 08, 21:41 ]
Tytuł: 

jak hugo wczesniej do tego nie zagladnie - to ja nie dam rady siasc do tego przed sroda;
jade na grps'ie - przegladanie tabel staje sie wtedy koszmarem;

JJ - "Kotzu! " kto???? :P

Autor:  JasioJasio [ 2007 lip N 08, 22:59 ]
Tytuł: 

KOtzU! napisał(a):

JJ - "Kotzu! " kto???? :P


To samo co grps :P

Dostep to może i mam (nie wiem szczerze mówiąc) al nie chcę nic zepsuć. No chyba, ze zaryzykujemy klasyczny pad forum :)

Autor:  JasioJasio [ 2007 lip Wt 10, 19:32 ]
Tytuł: 

Froum przestało "criticalerrorować" ale owtwiera się wolniej niż zakonnica robi striptiz.
O dowolnej porze dnia i nocy, nie jest to więc wynmik zwiększonego ruchu na forum.

KOtzU! masz pomysł?

Autor:  michalind [ 2007 lip Wt 10, 19:41 ]
Tytuł: 

JasioJasio napisał(a):
Froum przestało "criticalerrorować" ale owtwiera się wolniej niż zakonnica robi striptiz.
O dowolnej porze dnia i nocy, nie jest to więc wynmik zwiększonego ruchu na forum.

KOtzU! masz pomysł?


Mi to wyglądało na DDoS, a na to nie ma za bardzo rady poza wycinaniem ipków.
Ale już wszystko działa ;)

Autor:  KOtzU! [ 2007 lip Śr 11, 09:38 ]
Tytuł: 

michalind napisał(a):
JasioJasio napisał(a):
Froum przestało "criticalerrorować" ale owtwiera się wolniej niż zakonnica robi striptiz.
O dowolnej porze dnia i nocy, nie jest to więc wynmik zwiększonego ruchu na forum.

KOtzU! masz pomysł?


Mi to wyglądało na DDoS, a na to nie ma za bardzo rady poza wycinaniem ipków.
Ale już wszystko działa ;)
zgadzam sie z tym twierdzeniem
z mala uwaga - powycinac IP otwieracjacych sesje to my "se" zabardzo nie mozemy :)
nie ma tu znaczenia zalogowany user, DDoS jest rownie skuteczny na "guest'cie"

jedyna nadzieja w providerze

Strona 2 z 2 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/