zaglebie-lubin.net


Internetowe Forum Kibiców Zagłębia Lubin - to już 10 lat z Wami!
Teraz jest 2017 wrz N 24, 09:24

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 15:31 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1596
Lokalizacja: Chojnów
kondziu napisał(a):
Oczywście daję zrzut ekranu, ale jeśli jest to kwesia monitora to nic nie da, bo wy będziecie go widzieć, a ja nie. Sprawdzałem na laptopie i tam także pasek jest ledwo co widoczny. Poza tym widać tylko zieloną kreskę na górze. Panowie, masakra jest :o :wink:

[url=http://img262.imageshack.us/img262/1453/screenhk1.th.jpg]Obrazek[/URL]

[url=http://img131.imageshack.us/img131/4360/screen1hu3.th.jpg]Obrazek[/URL]


1. Ciut małe te screeny.
2. To i tak nic nie da, bo u was będzie widać normalnie ;)
3. I tak jest lepiej niż wcześniej, teraz przynajmniej widać tę zieloną kreskę na górze i da się trafić w pasek :)

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 15:32 
Wtedy mi wrzuciło zmniejszone, a że nie mogę znaleźć przycisku edit wrzucam ponownie:

Obrazek

Obrazek


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 15:58 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 21:36
Posty: 2468
nA SCREENIE WIDAC PASEK JAK BYK.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 16:20 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1596
Lokalizacja: Chojnów
JasioJasio napisał(a):
nA SCREENIE WIDAC PASEK JAK BYK.


Sęk w tym, że u nas nie.

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 17:06 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 21:36
Posty: 2468
Słuchajcie, jeśli na screenie widać pasek u mnie, to nie może być go nie widać u Was., chyba że macie coś spaprane z monityorami. Poważnie porponuję zmienić wygląd windows.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 17:13 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1596
Lokalizacja: Chojnów
JasioJasio napisał(a):
Słuchajcie, jeśli na screenie widać pasek u mnie, to nie może być go nie widać u Was., chyba że macie coś spaprane z monityorami. Poważnie porponuję zmienić wygląd windows.


Eh, nie rozumiesz, że np. na LCD-kach nie widać wszystkich barw tak dobrze, jak na monitorach CRT lub dobrej jakości LCD-kach?

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 17:49 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 21:36
Posty: 2468
michalind napisał(a):
Eh, nie rozumiesz, że np. na LCD-kach nie widać wszystkich barw tak dobrze, jak na monitorach CRT lub dobrej jakości LCD-kach?


Oglądałem stronę na różnych LCD-kach i klasycznych monitorach - pasek jest.
[b]Michalind/b] posłuchaj dobrej rady i zmień temat Windows, pasek powinien się zmienić, a jesli to nei zadziała to zmień sobie tryb wyświetlania strony na uzytkownika - umozliwia to np Opera.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 18:26 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1596
Lokalizacja: Chojnów
JasioJasio napisał(a):
michalind napisał(a):
Eh, nie rozumiesz, że np. na LCD-kach nie widać wszystkich barw tak dobrze, jak na monitorach CRT lub dobrej jakości LCD-kach?


Oglądałem stronę na różnych LCD-kach i klasycznych monitorach - pasek jest.
michalind posłuchaj dobrej rady i zmień temat Windows, pasek powinien się zmienić, a jesli to nei zadziała to zmień sobie tryb wyświetlania strony na uzytkownika - umozliwia to np Opera.


Zmieniłem temat - nic. Zmieniłem na tryb użytkownika - nic. :/

[ Dodano: Pią 20 Kwi, 2007 ]
OK, pogrzebałem coś po stylach i jakoś zrobiłem. Chciałem zedytować post, ale się nie dało :P

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 18:59 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 21:36
Posty: 2468
Grunt, że pasek widzisz. To najwazniejsze :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 19:15 
U mnie zmiana stylu nic nie daje. Szkoda, że admini tak bardzo są niechętni do zmian, by wszystkim ułatwić życie.

No szkoda.
Mnie pozostaje się dalej męczyć.
A moze mam zrobić fotki aparatem fotograficznym monitora, by pokazać, że nie widać?

Pozdrawiam


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 19:52 
Offline

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 21:36
Posty: 2468
kondziu napisał(a):
U mnie zmiana stylu nic nie daje. Szkoda, że admini tak bardzo są niechętni do zmian, by wszystkim ułatwić życie.

No szkoda.
Mnie pozostaje się dalej męczyć.
A moze mam zrobić fotki aparatem fotograficznym monitora, by pokazać, że nie widać?

Pozdrawiam


KOtzU! żale do Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Pt 20, 21:53 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze Wt 08, 19:19
Posty: 1962
Ja mam laptopa i wszystko chodzi mi elegencko ! Wiec naprawde panowie macie chyba jakis problem z Waszymi kompami :)

_________________
WYZNAWCY POLSKOŚCI


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi So 21, 08:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 sie Śr 25, 15:45
Posty: 387
jakby jedna osoba miala ten problem to mozna by bylo zwalic na kompa. Problem w tym ze wiecej osob ma to samo. Przegladam forum w domu i w pracy i paska nie widac...

_________________
Knowing there is a trap is the first step to evanding it

www.zaglebiefanatykow.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Śr 25, 20:49 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2004 kwi Wt 13, 20:16
Posty: 4800
Lokalizacja: Lubin
kondziu napisał(a):
U mnie zmiana stylu nic nie daje. Szkoda, że admini tak bardzo są niechętni do zmian, by wszystkim ułatwić życie.

No szkoda.
Mnie pozostaje się dalej męczyć.
A moze mam zrobić fotki aparatem fotograficznym monitora, by pokazać, że nie widać?

Pozdrawiam
juz wiem w czym problem - w IE :P
ta (moim zdaniem) najbardziej dziurawa i niebezpieczna przegladarka internetowa ma opcje pobierania stylow strony do wygladu m.in.swoich paskow przewijania

tlo paska jest blado pomaranczowe - a pasek bialy - zgodnie ze stylem forum, stad maly kontrast tych dwoch kolorow,
minimalnie lepszy efekt osiaglelo by zamienienie bialego na blado zielony - lecz wtedy wyglad by zmienilo rowniez nasze forum - a od kolorkow dostalibysmy oczoplasu juz po 20min czytania forum;

stad admini wlasnie ulatwiaja innym zycie - nie zmuszajac do czestych wycieczek do okulisty.
za to podaja rozwiazanie tego problemu, ktore wymaga minimalnego wkladu wlasnego uzytkownikow:
np. firefox.pl przegladarka X razy szybsza, X razy mniejsza i X^X razy bezpieczniejsza od IE - a na dodatek nie podmieniajaca wygladu swoich paskow/przyciskow jezeli user sam sobie tego nie zyczy;

pozdrawiam helpdeskowym mottem:
dziwne.... u mnie dziala ;) :P

_________________
Milczenie jest złotem...
Obrazek
Zagłębie Lubin. To jest naprawdę ważne.
link ->zwrot kasy z giving assistant ->opis


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007 kwi Śr 25, 20:55 
Offline

Dołączył(a): 2004 cze So 12, 17:46
Posty: 1596
Lokalizacja: Chojnów
KOtzU! napisał(a):
kondziu napisał(a):
U mnie zmiana stylu nic nie daje. Szkoda, że admini tak bardzo są niechętni do zmian, by wszystkim ułatwić życie.

No szkoda.
Mnie pozostaje się dalej męczyć.
A moze mam zrobić fotki aparatem fotograficznym monitora, by pokazać, że nie widać?

Pozdrawiam
juz wiem w czym problem - w IE :P
ta (moim zdaniem) najbardziej dziurawa i niebezpieczna przegladarka internetowa ma opcje pobierania stylow strony do wygladu m.in.swoich paskow przewijania

tlo paska jest blado pomaranczowe - a pasek bialy - zgodnie ze stylem forum, stad maly kontrast tych dwoch kolorow,
minimalnie lepszy efekt osiaglelo by zamienienie bialego na blado zielony - lecz wtedy wyglad by zmienilo rowniez nasze forum - a od kolorkow dostalibysmy oczoplasu juz po 20min czytania forum;

stad admini wlasnie ulatwiaja innym zycie - nie zmuszajac do czestych wycieczek do okulisty.
za to podaja rozwiazanie tego problemu, ktore wymaga minimalnego wkladu wlasnego uzytkownikow:
np. firefox.pl przegladarka X razy szybsza, X razy mniejsza i X^X razy bezpieczniejsza od IE - a na dodatek nie podmieniajaca wygladu swoich paskow/przyciskow jezeli user sam sobie tego nie zyczy;

pozdrawiam helpdeskowym mottem:
dziwne.... u mnie dziala ;) :P


A Opera jeszcze lepsza, szybsza, bezpieczniejsza. I pasek był niewidoczny. Tyle, że już naprawiłem.

_________________
Obrazek
http://TanieChlanie.pl - promocje alkoholowe


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

W ramach naszej strony wykorzystujemy “ciasteczka” (cookies) w celu zbierania anonimowych statystyk odwiedzających (przy pomocy AdSense) oraz obsługi sesji dla zalogowanych użytkowników i świadczenia usług na najwyższym poziomie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dla plików cookies w swojej przeglądarce.